Geef je nog een kus
op de foto van mij
die hangt aan de muur
Roep je nog mijn naam
als je een trein ziet
waarmee ik naar je toe kwam
Vraag je nog naar me
als je mama verteld
dat ik langs kom
Herken je nog mijn gezicht
wanneer ik
je eens op kom zoeken
Weet je wat ze bedoelen
als iemand je verteld
dat ik je grote zus ben
Weet je nog wie ik ben
als ik je in mijn armen sluit
en fluister dat ik van je hou
Ik mis je zo, kleine vent