Ik heb gevoel voor muziek,
En ik wil zingen en dansen voor publiek.
zouden ze er dan wat aan vinden,
Of worden ze boos en willen ze me verslinden.
Vinden ze mijn stem mooi,
Of word ik dan hun prooi.
Gaan ze met mij uit hun dak,
Of slaan ze mij met een tak.
Kan ik ze vertrouwen,
Of zit ik straks vastgebonden met touwen.
Nee, het gaat vastwel goed als ik dat doe,
De enige vraag is…Hoe.