Een ezeltje in de wei.
ia ia ia ia ia
Een ezeltje staat alleen in de wei,
hij is helemaal niet blij...
Hij is zo triestig dat hij balkt van I.A.
Het ezeltje wacht af en balkt weer van I.A.
Zou het ezeltje gezelschap krijgen of niet ?
Het is te hopen van wel, anders heeft hij verdriet.
Het ezeltje spitst zijn oren open,
maar hij kan niet zo goed lopen
en strekt toch zijn poten uit
en glijdt pardoes op de grond uit...
Niemand is er om te helpen aan zijn poot, neen,
want zoals je weet is het ezeltje helemaal alleen !
ia ia ia ia ia ia