soms, het verdriet,
niet wetend waar het vandaan komt
alsof ineens alles
donker en zwart ziet
maar dan denk ik aan jou
lief, schattig,
jou mooie ogen
waar ik zoveel van hou
je geeft me geluk
diep vanbinnen
al als ik naar je kijk
raak ik totaal van mn stuk