Ik weet soms niet goed
wat ik nu moet doen
ik wil bij je blijven
en je geven een zoen.
Maar alle ruzies
die vallen me zwaar
maar ik wil je geen pijn doen
echt niet, echt waar!
Ik wil je gelukkig maken
net zoals jij me gelukkig maakt
maar ik weet dat een stommiteit van mij
je heel, heel diep raakt.
Ik doe veel stommiteiten
en nadenken lukt niet altijd goed
maar ik probeer het te doen zoals je zegt
ik probeer het te doen zoals het moet.
Ik wil wel met je trouwen
en bij je blijven voor altijd
maar ik wil gewoon gelukkig zijn
zonder enige stommiteit.
Ik wil mezelf soms opnieuw maken
maar nu dan wel goed
zonder linkerpotigheden
gewoon alles zoals het moet.