Vandaag was een productieve dag.
Als ik mijn lijstje geloven mag.
Niet altijd even verfijnd,
maar loopt straks toch echt ten eind.
Morgen weer fris aan de slag.
Zes uur gaat de wekker weer.
Dan gaat het weer tekeer.
Maar straks eerst onder de wol.
Met wat lekkere metal voor de lol.
Wat doelloos in het donker staren.
Met het geluid van vele snaren.
En natuurlijk stevige strakke drums erbij.
Daarvan word ik rustig en blij.
Zodat ik morgenvroeg weer begin op volle kracht.
Na een muzikale, rustige nacht.
En vóór de klanken van jullie wekker;
Zeg ik eenieder hier: slaap lekker!