Ik had het je toe willen gillen
Maar ik was bang dat je dat niet zou willen
Ik had het willen schreeuwen van de daken
Maar ik wou je niet belachelijk maken
Ik had het je willen vertellen
Maar ik durfde je niet te bellen
Ik had het je toe willen fluisteren
Maar ik was bang dat je niet zou luisteren
Daarom schrijf ik je nou :
IK geef om JOU