Kom klauteren over duinen,
en zie de onbeperkte blauwe,
wonderbaarlijke watermassa.
Over het strand strompelend,
struikelend, waggelend,
wandelend, naar de vloedlijn.
Het eeuwige openbaart
zich in bruisend blauw
aan een muizige mens.
Machtige meeuwen krijsen,
kunnen oneindigheid overwinnen.
Kan niet eens de meeuw vangen...