Dit gedicht
is getiteld
twee woorden
per regel
Hij gooide
de vaas
in ze
ven stukken
En nu vermoed ik dat u denkt: "Dit gedicht klopt niet! Het is zeven en niet ze ven. En hoezo twee woorden per regel? Je wijkt nu al af! Wat is dit voor een snertgedicht? Dit flutgedicht gaat helemaal nergens over! Wat gebeurde er met die vaas dan, vertel me dat dan? Geef me het gevoel dat ik niet voor niets nu een minuut van mijn sociale leven heb opgegeven om deze onzin te lezen! Waarom lees ik dit eigenlijk nog? Die vent kan niet dichten!
Maar kan die gast ook niet rijmen dan?"
Dat is een goede vraag.
Maar nu ga ik eerst kijken of ik die vaas nog lijmen kan