vandaag voel ik me weer rot.
En als ik me zo voel, doe ik tegen iedereen bot.
Ik wil zo graag vrolijk zijn,
en als dat dan niet lukt speel ik het,maar dat doet pijn.
dan lach ik wanneer het moet maar van binnen voel ik me
dan helemaal niet goed.
Als ik dit niet doe, vraagt iedereen wat er is.
en dan moet ik uitleggen dat het "het geluk" is dat ik mis.
veel mensen begrijpen het ook niet.
die denken dat je het geluk van de buitenkant ziet.
Had ik maar niet zoveel zorgen,
en kon ik maar met een goed gevoel doorleven naar morgen.
M