Lap zeg, ik heb het weer eens voor
elkaar gekregen om een mooie vriendschap
kapot te maken.
Wat is er toch met me aan de hand????
Ik kan niks meer verdragen de laatste tijd.
Hiervan heb ik enorme spijt.
Ik zou weer de oude Veerle willen zijn.
Vrolijk, lief, begrijpend maar neen
dat kan ik nog niet meer opbrengen.
Verdomme , WAAROM?????
Was nooit jaloers, maar nu precies wel!!!
Heb er eigenlijk geen reden toe.
JALOERS dat woord kwam nog niet eens in mijn
woordenboekske voor.
Voor alles moet ne eerste keer zijn zekers.
Probeer het minder te zijn,
SORRY, Lucsken, maar ik moet toegeven dat ik
enorm jaloers ben . Zal proberen het niet meer te zijn,beloofd. Je engel,Veerlekenxxx