Alle lieve woorden die bestaan op de wereld heb ik al tegen je gezegd, maar niet 1 beschrijft wat ik voor je voel en hoe gelukkig jij mij maakt.
Van alle lieve woorden past er eigenlijk niet 1 zo goed bij jou. En kan ik je alleen maar proberen te laten voelen wat ik voor jou voel. Want zoveel als jij voor mij voelt, hou ik van jou.
Zelfs al zou ik 1000 nieuwe woorden verzinnen, zouden ze na een dag te kort schieten, want elke dag laat je me zien dat je nog meer hebt om van te houden.