~Weggelopen~
Soms gaat alles andes
verander je je plannen zomaar
omdat alles je teveel wordt
en door de enomre spanning
doe je dingen
die nooit in je opgekomen waren.
Laatst was zo'n dag
waarop ik het niet meer trok
en de paniek dus toesloeg.
Ik werd overspoeld door gevoelens
van angst,
van wanhoop,
wist niet meer wat te doen.
In paniek liep ik weg
wilde deze plek verlaten.
Niets had meer zin
beter word ik toch niet.
Maar tijdens het weglopen
bemerkte ik
dat zelfs weglopen zinloos is
en ik liep het hele eind
weer terug...