Daar sta je weer
had er al op gehoopt
Dat ik je zou zien een keer
ookal heb je mijn hart gesloopt
Maar daar sta je dan
bij weer een andere meid
Je gedraagt je als een echte man
raak ik jou hart ooit een keer kwijt
Daar sta je te sjansen
wetend dat ik naar je kijk
Ookal sta ik uitbundig te dansen
en doe ik alsof ik je ontwijk
Daar sta je te kijken naar mij
ben ik je slachtoffer voor vanavond
Maar mijn liefde was net bijna voorbij
bedacht ik me toen ik weer in jou armen stond