Verbazend hoe een ander kan zijn zoals jij bent.
Terwijl je elkaar nog niet echt goed kent.
Veel dingen zomaar opeens gemeen.
Duidelijker herkend dan voorheen.
Wie had dat nou ooit gedacht.
Door een gedicht in verlegenheid gebracht.
Een goed gesprek en het veel met elkaar eens.
Dat je er zo over dacht, wist ik geeneens.
Veel verbazing maar niets aan de hand.
We kijken wel waar het schip strand.
Als is die woordkeuze niet zo sterk.
Gezien mijn vorige werk.
Ik wens je alle goeds toe als een vriend.
Gewoonweg omdat jij dat hebt verdiend.
En al wordt je nu dan verlegen, omdat ik je met woorden raak.
In deze duld ik geen tegenspraak!
Heel veel liefs en zet hem op!
Ik heb er vertrouwen in dat je het kunt!