Soms voel je dingen die jij niet helemaal plaatsen kan.
Met onrust in het hoofd worstelend met een wrange emotie
Ik leer jou hoe je er zeer lang mee zal gaan leven.
Dingen veranderen tegenwoordig snel, wat eerst was telt nu niet.
Angst vervult mijn geest als ik zie hoe het verloopt.
Emoties worden niet meegewogen zegt het mij.
Moeder aarde red ons van hen die ons willen doden.
Nooit dacht ik dat het echt zou gaan zoals gezegd was.
Waarom moest dit en wat is het plan dat erachter zit.
Ben ik nou zo schizofreen of ben ik degene zovaak beschmierd
Blijkt dat de mens niks kan zien behalve hetgeen zij echt achten
Dus gebeurt het straks dat een dwalende prins de serpent verslaat.
Dat ik dan bejubeld gaat worden door hetzelfde volk dat mij uitspoog
Alleen maar omdat ik de moed had ze proberen te waarschuwen.
Mocht ik mijn gelijk niet krijgen dan verklaar ik mijzelf gek.
Dan zijn al mijn woorden niks waard en moet ik boeten.
Boeten voor de onrust die ik heb gemaakt in mensenharten.
Hoeveel onnodige woorden heb ik dan doelloos uitgekraamt.
Wat een chaos laat i dan achter mij na een beklemmend gevoel.
Er heerst fikse crisis en chaos in mijn hoofd over de nabije toekomst
Die volgens zo vele mensen op aarde harmonieus zou moet worden