Zonder woorden elkaar begrijpen kunnen,
elkaar de tijd om dingen uit te leggen gunnen.
Maar ook beseffen dat je soms dingen niet wilt of kunt zeggen,
niet alles hoeft uit te leggen.
Elkaar aanvoelen en soms op verre afstand weten dat je nodig bent,
contact op afstand houden, gewoon doordat je die persoon zo goed kent.
Dat betekent zoveel, vooral als je weinig tijd hebt voor het zien van elkaar,
en als er dan ook nog elkaars levensstijl respecteert en accepteert is er geen gevaar.
Dat is wat ik probeer te creƫren in vriendschap en ook terugkrijg van jou,
bedankt daarvoor, weet dat ik van je hou.