Dit gedicht is een vervolg op mijn eerder geschreven gedicht met de titel: 'Een roos...bedoelingen en regen...'
Toch weer die regen en die roos!
Eindelijk is het dan zover gekomen,
eerst gebeurde het allemaal in mijn dromen.
Nou stond daar laatst een man met een paraplu,
vroeg ie me daar onder aan mijn raam: Kom je nu?
Kunnen we samen door de regen lopen,
en een bosje rozen kopen.
Ja, ik ging met je mee en kocht voor jou een rode roos,
die verkoeling is gekomen, ben blij dat je voor mij koos!
Dus nu leren we samen piano spelen,
de juiste toets op het goede moment strelen.
Het schouwspel is van start gegaan,
het komt nu op ons aan...
De regen van de zonnestralen komt tevoorschijn,
en dat alles door ons samenzijn!
Dank je, lieverd!