Mijn ode aan jou
Elke ochtend keek je me weer vrolijk aan
Je straalde van geluk en tederheid
Gaf me een zoen als ik het nodig had
Maar een jaar gelden heb ik je verlaten
En het denken aan jou doet mij nog steeds heimwee hebben
De tijd die wij hebben gedeeld zal ik nimmer vergeten
Jij bent een deel van mij
Ik een deel van jou
Jij bent mijn stad
Ik ben jou hart
Jij bent mijn Amsterdam
22:16 06-11-2001, Delft