Kortslondige zelfbevredeging,
gematigd hoogtepunt.
Af getrokken aftreksel
uitgebeeld op LCD scherm.
Warige klanken behelsen,
gevuld ritmische heen en
weer drang,
slechts als toeschouwer.
Opgenomen waanvoorstelling,
verbeelde liefde, uitvergroot
in gemaakt genot van
zogenaamde genegenheid.
Overconcentratie, gefocust:
tong, bil, geslachtsdeel,
Uitgedrukte pijn
verleid tot egocentrische
vernederende zelfbehoefte.