zie ik jou
dan zie ik tranen
niet van hoeveel ik van je hou
maar denk ik terug aan die dagen
alles van goed naar fout
en van fout naar goed
kijk nu eens wat jij met me doet.
Je bent mijn steun en mijn leven
alles wat jij me ooit hebt gegeven
jij geeft me tranen en geluk
nee, wij kunnen echt nooit meer stuk!