× Verstopt ×
Stop de tijd,
hij gaat zo snel
Seconden vliegen voorbij,
en ik voel me rotter en rotter
Wetend waar je het voor doet,
maar soms ontvlucht alles
Gebrek aan motivatie
weg, verdwenen, verstopt
Verward, bedroefd, beschaamd
Zelfwaardering is veel te laag
Emoties lopen hoog op,
en veel tranen voor de angst
De angst neemt toe,
en dat is niet het enige dat stijgt,
Als een loodje in het zwembad,
zo zak ik door de grond
Het probleem,
want daarvoor zit ik er
Het lijkt weg,
maar dat is het niet