Zoals een traan mijn wang verlaat
ben jij ervan doorgegaan,
weg uit men leven
weg uit men bestaan.
"eindelijk kan hij rusten "
dat waren de woorden die veel zijn uitgesproken na je overlijden
Die woorden zullen nooit meer uit mijn hoofd verdwijnen
net zoals jou beelden die vaak nog voor mijn ogen verschijnen.
ik heb afscheid moeten nemen
afscheid van mijn vader , men beste vriend
De strijd was hard
het einde was zwaar
jaren heb je gevochten
tot je niet meer kon
opgeven was het enige dat je kon doen
Ik blijf steeds denken aan de herinneringen
bij alle kleine en grote dingen
iedere keer
steeds weer.
Mis je vader
iedere dag , steeds meer