Ik open m'n ogen,
En kijk in een oceaan van blauwe ogen,
Er ligt een engel naast me;
Er glijdt een hand onder m'n t-shirt,
Een warme, zachte hand.
Haar prachtige ogen komen dichter,
Haar mooie lieve gezicht komt naar me toe,
Haar zachte lippe strelen mijn lippen,
Haar lippen kussen de mijne,
Een kus van een engel