Ik heb je maar weer eens opgezocht,
wat was dat lang geleden.
Ook lang geleden dat we elkaar leerden kennen.
Vooral mijn familie moest wel even aan je wennen.
Maar nu ben je niet meer weg te denken uit mijn leven.
Al treffen we elkaar in lange tijd maar even.
Maar vandaag was deze bui er weer,
om te genieten zoals de allereerste keer.
De buren misschien minder blij, maar dat maakt niets uit.
Omdat ik jou al zo lang in mijn gevoelens sluit.
Daarom hier in een gedicht voor je verwoord,
mijn allereerste cd, helemaal uitgehoord.
Guns 'n Roses, Appetite for Destruction is je naam.
Jij was mijn eerste, waar ik me nooit voor schaam!