Auw Mozilla niet weer ...
Ja hoor daar gingen we weer ...
Mozilla Firefox deed het al de hele week niet meer ...
wel Google-Chrome wat een geluk ...
ja vergeet het maar ...
ook die was uiteindelijk vanavond laat stuk ...
totale crash dus ...
maar oh wat een geluk ...
mijn geluk kan nu even niet meer stuk ...
dank zij mijn oude werkgever ... van vroeger ...
kreeg ik aldaar dankzij hen al snel de fijne kneepjes ...
van zo'n computer door ...
ja door geprogrammeer in Dos en systeembeheer ...
hahaha doet nu heel mijn computer ...
gekocht bij een van mijn allerlaatste werkgevers ...
en vooral Mozilla Firefox het gelukkig weer ...
hihihi weg met al het 'computer' zeer!