het volgt me de hele dag..
en daar loop ik dna met een lach..
door de gangen van de school..
maar verdriet als symbool van binnen staan.
nee ze wil me niet laten gaan..
al zoveel hulp gehad..,
het helpt elke x weer niet..
en iedereen die dat ziet..
maar of ze het willen zien is een 2e.
en ik maar blijven geven..
altijd maar geven nooit is kunnen nemen..
ooit zal het wel goed komen..
je moet blijven geloven zeggen mensen..
blijven geloven??dna kijk ik naar boven..
datis waar ik in blijf geloven daar in boven..
over een paar jaar,maanden,dagen,uren zal ik daar rusten.
x-x-x