duizenden kleine sterretjes hebben mijn ziel verlicht
mijn tred zoveel soepeler
iedereen ziet het aan mijn gezicht
alle fronsen, alle lijnen zijn zachter
eindelijk het ware geluksgevoel mogen ervaren
weer genietend van piepkleine zandkorrels, me verwonderen over elk nieuw leven
dit gevoel heb ik gemist
en mijmerend over alle dingen
weet ik
dit is gelukkig zijn