Raadsels zijn het
kleine vlakke puzzelstukjes
die ik in een ruimtelijk figuur
probeer te verkleden
afstand nemen
om met geknepen ogen nog eens
te kijken of het klopt
dan plakken, lijmen
En jij,
je houdt de plattegrond vast
draait hem in de goede richting
bevestigd