Reacties op dit gedicht
Laurens Windig vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Ludy: Donderdag, maart 12, 2009 19:15
Ja jippie, de warmte lokt weer bloemen!

Liefs, Ludy


Jasper de Jong: Donderdag, maart 12, 2009 18:51
fragiel...


ela: Donderdag, maart 12, 2009 18:33
De lente zal pons blijven verheugen.
ela


fortuna: Donderdag, maart 12, 2009 14:18
Gisteren was zo''n dag...
Om van te genieten. ;)

Liefs


kerima ellouise: Donderdag, maart 12, 2009 14:14

een mooie woordenkroon voor deze lentekoningin!

liefs
kerima ellouise


Over dit gedicht
Auteur:  Laurens Windig Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  12 maart 2009
Thema's: