Er is een persoon die me laat lachen van geluk
Dansen en zingen als een ware emotie
Iets wat ik nog nooit heb meegemaakt
En elke keer een soort van traktatie
Steeds wanneer je aan mijn zij staat
Voel ik me vol en geheel vervuld
Van liefde en blindelings vertrouwen
In iets zachts en breekbaars gehuld