Hij gaf z'n leven,
om die van haar te zoeken,
En niets is
wat hij vond,
Nu is hij er niet meer,
maar niemand die het merkt,
Nergens bij betrokken,
altijd op de achtergrond,
Met dit gedicht,
wil ik laten weten,
Dat ik tot gisteren,
in jou schoenen stond,