Vandaag zulke mooie
momenten
de zon die naar binnen scheen
eenvoud daarbij te ervaren
een handreiking
werd mij gedaan
energie wat van mij
ooit werd weg gezogen
weet ik nu
dat ik staande blijf staan
door met jou in contact
te komen
jij die precies de dingen doorziet
maakt dat de energie
terug komt
en ik daar
van geniet