- DE VOETBALLER -
In wind en regen,
Met hitte kou,
Kom je hem tegen.
Het tenue door modder besmeurt,
De kicksen zwaar van zand.
Het ene moment,
Geliefd en gevierd,
De held van de natie,
Het volgende,
(weer) compleet uit de gratie.
Zo is het leven van de voetballer.