Telkens weer als ik je zie smelt ik,
Maakt mijn hart een sprongetje,
Jij bent zo fantastich,
Je zegt me zoveel,
Door gewoon te zwijgen,
Je hoeft me niets te zeggen,
Ik wil gewoon bij je zijn,
In stilte..
Het is oke.
Maar vergeet niet dat ik je graag zie,
En echt niet zonder je kan,
Ik zie je zo graag,
Het is maar gewoon,
Ik wil dat je dat weet,
Dat je weet dat ik alles voor je zou doen,
Om die zalige geur ven je op te snuiven,
Want je ruikt echt altijd zo prettig.. ^^
Ik wil je dicht bij me,
je hoeft niets te zeggen als je dat niet wil,
Zwijgen is genoeg voor me,
Want,
Jij,
Jij bent mijn alles,
Jij bent mijn hart.
Dat meen ik, uit de grond van mijn hart!
Ik zie je graag,
Weet dat gewooon.
(Dat meen ik ook!!)
maar wat maakt dat nu nog uit..