Ik ben van mening dat toeval niet bestaat!
Als iets gebeurt, is dat altijd met een reden.
Die wij nog niet weten,
omdat we het anders misschien niets mee deden.
Een samenloop van omstandigheden.
Dat is waardoor deze situatie is ontstaan.
Een samenloop waar meerdere mensen deel aan namen.
Maar nooit verwacht dat het zo snel zo zou gaan.
Zijn we misschien stiekem een tweeling,
gescheiden in het ziekenhuis?
Nee, daarvoor ben ik te oud,
toch voelt het als een warmte van thuis.
De overeenkomsten laten me niet koud...
De hele tijd zag ik bji jou een vrolijk gezicht.
Een prachtig einde van die dag,
en ook van dit gedicht!
Schrijf ik hier met een glimlach.