vanaf de dag dat ik voor je viel
zweven mijn gedachten
je bent in mijn hart en mijn ziel
vanaf de dag dat je al die mooie woorden zei
zweven mijn gedachten
je zegt “je bent van mij”
En oh wat zou ik graag willen
en mijn honger naar je stillen
En oh wat zou ik graag bij je zijn
het werd één groot festijn
Mijn lief ik denk maar zo
eens komt die dag
dat ik je zie en dan oh oh
dan gaan we allebei overstag
dan bestaat de wereld niet meer
en al doen we anderen zeer
stoppen kunnen we niet meer
daarom mijn vriend voor altijd
ook al weet ik dat het ons spijt
die ontmoeting komt er niet
of misschien ooit ligt hij in
de toekomst in het verschiet
Voor nu, blijf me bellen
daar heeft mijn hart al genoeg mee te stellen
blijf me email sturen
dat beurt me op in alle saaie uren
en blijf vooral van me houden
zoals ik ook van jou