Ik loop op wolkjes van geluk
mijn gedachten zijn bij jou
jij zegt “ik hou van jou”
mijn dag kan niet meer stuk
Je voelt me aan
je weet wat ik bedoel,
wat ik voor je voel
je blijft achter me staan
Bij jou zijn is wat ik wil
Bij jou iedere dag
oh, als dat mag
mijn liefste ik val stil