Het is tijd voor de lente, zowel in mijn hoofd als buiten.
Lekker zonder jas, luisteren naar vogels die fluiten...
Genieten, bruin worden in de zon.
Ik wou dat ik alweer naar het buitenbad kon.
Lekker zwemmen, een beetje rond het water klieren.
De lenten, vele mooie kleuren,
warmte en een boel lekkere geuren.
Ik kijk naar buiten, zie grauwe wolken,
voel als ik de deur uitga een koude vind.
misschien is dat de reden,
dat ik de lente zo lekker vind.
Nog een paar weken,
dan is het lente in het land.
Hopelijk laat het weer zich ook zien,
van die mooie warme kant.
Het is bijna lent, heeft mijn kalender me beloofd.
Nu is het tijd voor de lente in mijn hoofd!