Kon ik maar...
Mijn spullen in een tas gooien
alleen wat echt nodig zal zijn
En dan in de auto springen
alsof ik zomaar ineens verdwijn
Wegrijden ver van hier
weg van alles om me heen
Doen waar ik zelf zin in heb
gewoon even helemaal alleen
Naar ergens waar niemand me kent
en niets weet van mijn verleden
Met een schone lei kunnen beginnen
en geaccepteerd worden in het heden
Dagen rijden zonder dat iets moet
naar heel ver hier vandaan
Alleen de wereld door
om misschien nooit meer terug te gaan
Kon het maar...