VOOR MIJN ALLERLIEFSTE B..
Ondanks al onze lelijke woorden.
Ondanks alles wat fout is gegaan.
Ondanks dit alles.
Wil ik je smeken, ga toch niet echt bij mij vandaan.
Het is helaas voor jou al over?
Voor mij gaat dat niet nog lang niet op!
Jij bent voor mij immers alles.
Jij bent voor mij immers gewoon de allerhoogste top!
Er is niemand die zo lief is.
Er is vast nooit iemand die ik zo bemin.
We hadden immers alles voor elkaar over.
We waren toch het ideale gezin.
Natuurlijk hadden we soms woorden.
Waarom ook eigenlijk niet.
Maar door wat jij gezegd hebt.
Hebben ik en mijn familie heel veel verdriet.
Dit geld ook zeker bij jou familie.
Jou familie is nu een groot gemis voor mij.
Kom lieve ... maak ons allemaal weer blij!
En kom toch weer terug bij mij!
Ik zal veranderen en mijn leven beteren.
Ik zal er echt alles voor doen.
Maar kom toch lieve ...
Ik kan dat toch niet alleen doen.
Ik heb veel op je gesteund.
Ja, dat is misschien wel waar.
Maar ook jij kon toch niet zonder mij.
Al zeg je nu van, WEL WAAR.
Ik kan het nog steeds niet begrijpen.
Die stap die jij hebt gedaan.
Ik hoop nog steeds op een herstel.
Weliswaar tussen jou en mij.
Ik vergeef je echt, echt alles.
Wat er ook is gebeurd het afgelopen jaar.
Hoop dat jij dat ook zou willen doen.
En wil of kan je dat ook, blijf op je wachten echt waar!
Ik schrijf dit gedichtje.
Met een pak zakdoeken bij de hand.
Ze liggen nu allemaal in de prullenbak.
Ben nu nog steeds en denk voor altijd, door echt verdriet overmand.
HOU VAN JE!!!!
24-10-2000.