tja na een lange tijd is het weer zo ver.
misschien eindelijk , misschien ook wel niet fijn
weet jij het , of weet ik het .
lees dit met liefde en begrip en je weet waar ik mee zit !
het is moeilijk te begrijpen wat je wil en kan ...
je ziet je zelf hoe je bent .
maar is dat genoeg ?
is dat wat je wil ?
dat is misschien wel de vraag .
Het moeilijk om te zien wie je bent,
en wat je kan & wilt.
Kijk eens in de spiegel en denk na ,
Wie je bent en wat je kunt daar kun je iets mee.
Kijk wat je kan en wil er is iets wat je wilt bereiken.
misschien nu wel niet maar later zeker.
Zie ook de slechte en goede kante van je zelf.
Open meer dan een deur .
kijk naar je zelf en denk na.
Achter elke deur zit een antwoord.
achter elke gedachte zit een zin.
Doe er iets mee verander je zelf,
Nu het nog kan , nu je nog wil.
Er is meer dan allen jij die je voordoet.
Er zit meer in je dan je denkt.
Pak een spiegel en denk na.
Begin bij je zelf ,
Schrik niet ,
Maar denk na ….
zoek de weg die in wilt gaan,
wees niet te bang maar ga !