Maandag is de zwaarste dag,
Waarin je zeker niet alles mag.
Dinsdag is dan weer iets beter,
het loopt vaak toch voor geen meter.
Woensdag is een van de leukste dagen,
u vrouw zal er zeker niet om vragen.
Donderdag is het meestal wel redelijk kalm,
drink maar toch niet teveel Palm.
Vrijdag is weeral iets speciaals,
maar het geeft je wel iets ideaals.
Zaterdag is gewoon altijd zwaar,
als die gedaan is het wel klaar.
Zondag is een grote rust,
waarin je alle dag van lust.