Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Grit
"Grit..."
Is er zoveel nog te winnen
of zo weinig te verliezen
dat je nu besluit te kiezen
zonder meelij te vertrekken
Je laat zo veel stof opwaaien
dat een ieder wel moet niezen
Je strooit zand tussen de kiezen
knarsetandend zal men kwekken
Over hoe het vroeger was
Welke schepen zijn gezonken
Oude wijn wordt er geschonken
Slechts op jouw naam zal ik proosten
Omdat ik je nu al mis
Nog eenmaal mag je pronken
Nog eenmaal samen dronken
om elkander wat te troosten...
Vaarwel lieve Grit...
Reacties op dit gedicht
Basje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
waterval
:
Maandag, april 08, 2002 14:41
héél mooi geschreven....
ontroerend,...dit afscheid.....
Over dit gedicht
Auteur:
Basje
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
08 april 2002
Thema's:
[Verandering]
[Vriendschap]
[Verlies]