Alles kan!
Als je in je zelf geloofd, dan ben je tot alles in staat.
Het is dus voor niemand een wijze les of goede raad;
Luister naar je zelf, maar ook naar andere;
Soms kun je het verleden niet veranderen.
Het is fijn om te horen dat ik wat steun kan geven;
In dit moeilijke en zo korte leven.
Speciaal voor jou dit kleine berichtje;
Het is een bedank gedichtje.
Dank je, liefs fan.