Heb ik hier nog iets om voor te blijven
is mijn lach maar schone schijn
Zijn er mensen die me zullen schrijven
heb ik nog vrienden die echte vrienden zijn
Wat laat ik achter als ik besluit om te gaan
familie, vrienden en een fijn leven
Of loop ik misschien achter de feiten aan
en zal er niets zijn dat ik op zal geven
Is er hier nog iets wat me bind
of niet meer dan een beetje veiligheid
Een plek waar ik een thuis vind
maar voor de rest ben ik alles kwijt
Dus waarom zou ik nu niet gewoon vertrekken
een onverwachte stap heb ik nog nooit gedaan
Zal ik nu dan gewoon mijn vleugels strekken
door een jaar naar amerika te gaan