Het magazijn vol
beren, draken, mannetjes en auto's
poppen, huizen, blokken en knikkers
Huidig Hoofd speelgoed,
je verlangen verdeeld over goederen
die als kind door je hoofd spelen.
De blokkendozen
Alweer meest verkocht aan kinderen 8+,
hoofd speelgoed van het jaar tweeduizendacht.