Voor.... ze weet het wel ;-)
kind zijn is niet makkelijk,
het is hard, je denkt dat nietmand je berijgp niemand je snapt,
maar in werkelijkheid is dat wel anders
de mensen om je heen proberen je te sturen naar de goede weg
niet comanderen alhoewel het soms wel zo klinkt
kind zijn van scheidende ouders is nog moeilijker
je ouder hebben zelf genoeg aan hun hoofd, waardoor je je verwaarloost kan
gaan voelen
maar dat is niet wat je ouders bedoelen
ze willen dat je gewoon verder gaat , neit anders gaat leven dan daarvoor
dus ga maar door
weet dat ze het beste voor je willen
dat ze alles voor je willen doen
het leven draait niet alleen om poen
het is moeilijk en hard,maar zoek de start naar de goede weg
laat je niet mee drijven door van allerlij leuke afleidingen
want het leven is niet altijd leuk
ga naar school haal je diploma denk aan jou toekomst
want die meot je hlemaal alleen opbouwen dat zal neimand voor jou kunnen doen
ik weet dat het allemaal makkelijk is gezegt
maar je kan het redden zolang je maar op het goede pad blijf
als je ouder wordt ga je het allemaal snappen
het leven zal je vanzelf alles uitleggen
weet dat er mensen zijn die je willen helpen
sla die hulp niet af want je kan niet alles alleen!