Jij blaast adem in mijn leven
je tekent zonnestralen
in de helder blauwe lucht..
Jij kleurt mijn leven
en laat bloemen bloeien
en dat met enkel een zucht
Jij vult mijn geluk
je straalt mijn liefde..
jij bent in mijn adem
mijn zuivere lucht..
19-03-2009
Lucienne