Sterren staan te stralen,
boven in de lucht.
Mijn gedachte dwaalt dan weg,
ik denk dan weer aan jou.
Morgen zou die dag er zijn,
het is dan jou verjaardag.
Elk jaar denk ik eraan,
als die dag eraan gaat komen.
Dat zijn van die dingen,
die je niet vergeten mag.
Naar boven kijkend,
zie ik een ster flonkeren.
Het is net of deze namens jou zegt,
bedankt je bent het niet vergeten.
Een glimlach komt op mijn gezicht,
en vanaf mijn balkon.
Laat ik je met een zwevend handkust weten,
paps ik zal je nooit vergeten.